Referensprojekt

Referenser

Kunder och utförda projekt

 
 

Referenskunder och projekt

Helrenoverad lägenhet i Hägersten.

Här har vi monterat kök, ändrat planlösning, dragit ny el samt byggt ut och inrett badrum. Omdragning av el, vatten samt montering av uppskjutbara kontaktuttag som man enkelt kan trycka ner. Oljad ekbänkskiva och tapet bakom härdad glasskiva.  Modernt, praktiskt och ett mycket hemtrevligt kök. Här genomförde ägarna av lägenheten målning, golvläggning samt montering av nya garderober själva. Byggtid ca 4 veckor.

Kök

     
     

Helrenoverat badrum.

Helrenoverat badrum i Gustavsberg. Här stötte vi på fuktskada ända ut i yttervägg. Ny panel, isolering och sedan byggnation av badrum. Badrummet var väldigt litet och hade snedtak angränsade till en trappa och möjligheten till smart förvaring av outnyttjad utrymme nyttjades. Taket sänktes för att montera infällda spotlights och paxfläkt. Klinker på golv med elburen golvvärme och kakel på väggar med en snygg stilren mosaik vägg. Vägghängd wc, infogad spegel och glasbetong mot yttervägg för ljusinsläpp. Byggtid ca 3 veckor.

Referensbild

     
     

Väderskydd i Huddinge

Problem, vattenläckage. Beställaren behövde ett klassiskt väderskydd med ställning i botten för en smidig, säker och effektiv arbetsplats för takbyte. Byggtid ca 1 vecka.

Väderskydd

     
     

Skyddstäckning i Solna

Problem, vattenläckage på tak. Här har vi byggt ett temporärt väderskydd som ska skydda över vintern. Vinsten med denna konstruktion gentemot traditionella väderskydd är den i sammanhanget försumbara hyreskostnaden då konstruktionen är av trä. Byggtid ca 3 dagar.

Skyddstäckning

     
     

Intresserad av våra tjänster?

Är du intresserad av våra tjänster eller priser så kan du kontakta oss via denna länk

Frågor? Kontakta oss

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Följ oss på Twitter!

  • Julstädning på kontoret
    12 december 2012